Jaarcongres Podologie & PodoExpo 16-11-15

Jaarcongres Podologie & PodoExpo 16-11-15

02-11-2015

Aangezien elke sport zijn eigen specifieke belasting kent voor het gehele bewegingsapparaat en de voet in het bijzonder leveren wij de NOVAPED SPORTZOLEN. Deze zolen zijn ontwikkeld voor de verschillende sporten en zorgen voor een verhoogd draagcomfort en ontlasting van de drukpunten behorende bij de desbetreffende sport. De uitvoeringen zijn: running, voetbal, tennis, golf, balsport, fiets, schaats, ski, langlauf, snowboard.

Mensen met “moeilijke” voeten, reumatische aandoeningen én diabetici zijn een steeds groter wordende groep klanten. Zelfs 70% van de diabetische wonden (met alle gevolgen van dien) wordt veroorzaakt door het dragen van niet passend schoeisel en/of sokken.

U weet als geen ander hoe belangrijk goede schoenen voor deze klanten zijn.

Comfortabel, functioneel en de schoenen moeten er uiteraard nog leuk uitzien ook.

 

Als comfortschoen bieden wij de Actiflex comfortschoenen en de Ortho Lady & Gent comfortslippers.

Als semi-orthopedische schoen hebben wij de LucRo schoenen welke specifiek geschikt zijn voor de diabetische- en reumatische klanten. Gedegen onderzoek heeft de effectiviteit van deze schoenen bewezen. Tevens is er afgelopen jaar een geheel nieuwe lijn uitgekomen die specifiek geschikt is voor de reumatische klanten. De LucRo sokken zijn uitermate geschikt voor diabetici aangezien ze geen naden bevatten, van 80% katoen zijn, de voetzool gepolsterd is, ze een antibacteriële werking hebben en de boord niet afknelt.

 

Verder nemen wij mee: overige zolen (zowel halffabrikaat als confectie), bekledingsmaterialen, verbandschoenen, medical clogs, etc.

 

Kortom voor info en een goed advies: kom naar de stand van Schulte BV (31) bij Sandra en Annelies!!